За Нас

 

Macro – най – новата марка магазини за банята в София!

Mодерни, с богато разнообразие от фаянс, теракот, гранитогрес, душ кабини, вани, смесители, мебели за баня и др. Магазин Macro предлагат пълно обзавеждане за баня. Работим само с качествени стоки, на утвърдени производители.

Kвалифицираният персонал и разнообразието от стоки на склад са гаранция, че в магазини Macro всеки клиент ще намери това, което търси.
Фирма Сератон, собственик на магазин Macro,  е дългогодишен вносител на испански плочки и гранитогрес. Богата е гамата от колекции за баня, а цените привличат всеки клиент. Затова магазин Macro са най- доброто място да направите своя избор за банята. Тук обслужваме с внимание всеки клиент. Предлагаме и 3D визуализация на вашата баня, напълно безплатно. Целта ни е да удовлетворим желанията ви с бързо и компетентно обслужване.

Магазин Macro предлага на своите клиенти и възможност за индивидуални поръчки на стоки, извън поддържаните складови наличности. Така вашата баня ще бъде истински неповторима!
Магазини Macro се ползват с доверие и уважение сред клиентите и партньорите си. Ние се развиваме съобразно изискванията на пазара, следвайки динамично и гъвкаво модните тенденции в бранша.

За нас е удоволствие да удовлетворим максимално желанията на нашите клиенти: настоящи и бъдещи!

© 2013 Macro.bg - Всичко за вашата баня на едно място.